Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

3. RIMSKE TERME novo!

Za vse člane sindikata Pergam so v RIMSKIH TERMAH pripravili posebno ugodnost

RIMSKE TERME so s svojo bogato zgodovino in čudovito okolico popoln prostor za malo drugačna srečanja, sredi neokrnjene narave, kar bo dalo vašemu druženju prav poseben čar. Za vse člane sindikata Pergam so v Rimskih Termah pripravili posebno ugodnost.

TERMIN UGODNOSTI, ki jih lahko koristite v Rimskih Toplicah: od 10.01. 2018 do 10. 01. 2019 !

WELLNESS CENTER AMALIJA

• 10 % popust na masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu)
  • 30 % popust na vstop v Deželo savn Varinia (4 –urne ali celodnevne vstopnice//od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)
  • 30 % popust na redno ceno kopalne karte (4 –urne ali celodnevne vstopnice// od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)

MEDICINSKI CENTER VALETUDA

• 10 % popust na zdravstvene storitve iz rednega cenika
  • Paket CARPE DIEM – IZKORISTI DAN (Cena paketa = 28,00 €)

Paket zajema: vodene skupinske terapevtske vaje v rehabilitacijskem bazenu, 2 terapiji po izboru (biserna kopel / dve fango oblogi / parafinoterapija / terapevtska masaža 20 min). Ob nakupu paketa podarimo 2-urno kopanje v bazenskem kompleksu wellness centra Amalija.

NAMESTITEV

• 50,00 € na osebo na noč v dvoposteljni sobi od ponedeljka do petka (minimalna doba bivanja je tri noči) v Hotelu Zdraviliški dvor**** s polpenzionom, neomejenim kopanjem, ogledom muzeja, brezplačno uporabo kopalnega plašča in copat, prostim vstopom v fitness center in meritvami (krvni tlak, tehtanje in izračun indeksa telesne teže), 10€ na noč doplačilo za klasično enoposteljno sobo
  • 15 % popusta na pakete namestitev v Rimskih termah in zdravstvene pakete namestitve

Ugodnosti veljajo za člane KSS PERGAM. Popusti na storitve se priznajo s predložitvijo članske izkaznice na hotelski recepciji, na wellness recepciji Wellness centra Amalija ali na recepciji medicinskega centra Valetuda.

Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Terme Resort d.o.o.

Več o ponudbi Rimskih Term si lahko preberete na spletni stani www.rimske-terme.si.

Informacije in rezervacije:

info@rimske-terme.si, T: +386 3 574 20 00

TERME RESORT d.o.o. | Toplice 10, SI-3272 Rimske Toplice | T: +386 3 574 20 00 | F: +386 3 574 20 89 | E: info@rimske-terme.si | www.rimske-terme.si