Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVAShow my name in the online users list

Forgot your password?

Gostinske storitve: 1. GOSTILNICA IN PIZZERIA LUNCA

POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE PERGAMOVIH SINDIKATOV - DNEVNE MALICE ZA 4 €!


Gostilnica in pizzeria ter slaščičarna in kavarna LUNCA se nahaja na Kolodvorski 7 v Ljubljani, nasproti RTV stavbe (nekdanji Bailey’s pub).

Za Pergamovce so pripravili posebno ponudbo malic - vsakodnevno več različnih malic po posebni ceni od samo 4,00 eur dalje!

Ob naročilu hrane je potrebno natakarju predložiti člansko izkaznico sindikata, da vam bodo lahko na podlagi le tega ponudili za vas pripravljene malice.

Za vse člane KSS PERGAM bodo vsak ponedeljek pripravili tedensko ponudbo malic, in sicer za vsak dan več različnih vrst malic po omenjeni ceni od 4,00 eur dalje, ki velja samo za člane sindikata. Poleg tega se lahko tudi predhodno najavite. Na malico se lahko najavite po telefonu št. 031/275-384 ali 041/656-675 in poveste uro prihoda - tako vas bo ob naročeni uri čakala miza in pa obrok, katerega ste naročili.

Poleg dnevnih malic in kosil ponujajo tudi dnevno sveže sladice - tortice, sladoled, palačinke…

V spodnjih prostorih lokala imajo prav tako prostor za zaključene družbe do 40 ljudi (za rojstnodnevne zabave, službene zabave in ostale družabne dogodke), kjer se lahko dogovorite tudi za njihovega lastnega DJ-ja z vsem ozvočenjem brezplačno.

Obiščite restavracijo Lunca, saj se bodo za vas vsekakor potrudili in vas z veseljem pričakali v prijetnem vzdušju!


Restavracija LUNCA - facebook stran

E-mail naslov: master.mkp2@gmail.com

Telefonska številka: 041/656-675