Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

Pravna pomoč

Vsak član ima pravico do brezplačne pravne pomoči, torej do pravnega svetovanja in zastopanja v sporih iz delovnega razmerja.

Član pridobi pravico do brezplačne pravne pomoči po 6 mesecih od včlanitve in spoštovanja Pravilnika o financiranju programa dela in dejavnosti KSS PERGAM.

Pravno pomoč v okviru KSS PERGAM nudi pravna služba KSS PERGAM, ki zagotavlja strokovno podporo vodstvu KSS PERGAM, sindikatom povezanim v KSS PERGAM in individualno pravno pomoč članom KSS PERGAM. S pomočjo pravne službe KSS PERGAM in preko mreže individualne pravne pomoči se člani lahko informirajo in posvetujejo o svojih pravicah in jih uveljavljajo, kadar so le-te kršene. Sindikatom, povezanim v KSS PERGAM, pravna služba KSS PERGAM nudi polno strokovno podporo za sprožitev kolektivnih delovnih sporov in za vodenje socialnega dialoga v podjetjih. Za zastopanje članov KSS PERGAM pred sodišči KSS PERGAM sodeluje z odvetniškimi pisarnami v različnih krajih Slovenije.

Vsak torek od 10:00 do 12:00 in od 15:00 do 17:00 ure se lahko člani oglasite pri naših pravnikih na sedežu KSS PERGAM, Trg Osvobodilne fronte 14, v Ljubljani.

Kadarkoli nas lahko na PERGAM pokličete po telefonu ali nas kontaktirate preko elektronske pošte, lahko pa se direktno obrnete na našo pravno službo:

Vodja pravne službe: TATJANA LABERNIK, univ.dipl.pravnica
Tel.: (01) 2302 246