Vzpodbuda papirničarjem Radeče

Palomaši so poslali pismo vzpodbude prijateljem papirničarjem in poslovnim partnerjem papirnice RADEčE PAPIR, ki se je znašla v veliki poslovni krizi.

Papirničarji solidarni s kolegi iz Radeč

Javna vzpodbuda našim prijateljem papirničarjem in poslovnim partnerjem iz tovarne Radeče papir

Spoštovani prijatelji papirničarji – poslovni partnerji tovarne Radeče papir!

Vedite, da vsak dan z zaskrbljenostjo spremljamo dogodke v vaši papirnici in srčno upamo, da iz poslovne krize, za katero niste krivi delavci, pridete kot zmagovalci.

Pred vami so zelo pomembni dnevi, saj se vaše podjetje nahaja v veliki poslovni krizi. Kriza žal ne prizanaša niti nam Palomašem. To dejstvo vam v tem trenutku seveda ne more biti v nobeno pomoč, tolažbo ali uteho.

Palomaši iz lastnih preteklih izkušenj vemo, da v tem trenutku v vaši delovni sredini vlada velika zaskrbljenost in strah, ki se te dneve samo še stopnjuje, saj kljub vsem predhodnim zagotovilom, ki ste jih prejeli, še ni nič konkretno dorečenega.

Zelo dobro vemo, da želite v vaši veliki volji, vnemi in želji podjetje postaviti na noge in da vam ob vseh peripetijah in neprespanih nočeh zmanjkuje moči, časa in finančnih sredstev, ki jih nujno potrebujete za nemoteno poslovanje. Finančna pomoč je ena od ključnih momentov vaše učinkovite sanacije podjetja.

če podjetje uspe dobiti finančno pomoč, tudi s pomočjo delavskih predstavnikov, vam na srce predlagamo, da uredite zadeve tako, da boste od tistega trenutka imeli nadzor nad celotno prejeto finančno pomočjo tudi delavski predstavniki.

Zato vam iz papirnice Paloma d.d. sporočamo, da papirničarji Palome držimo pesti in apeliramo na vas, da se za nobeno ceno ne predate in ne izgubite volje in moči.

Lep pozdrav!

Sladki Vrh, 21. 11. 2011

V imenu sveta delavcev družbe Paloma d.d.; predsednik sveta delavcev; Jože Korotaj

V imenu predsedstva sindikata Paloma Pergam; predsednica Paloma – Pergam; Nives Hrovat