Vabilo na Okroglo mizo

V okviru Projekta KSS PERGAM bo v sredo, 20. aprila 2011 ob 19. uri v Mestnem muzeju Ljubljana organizirana Okrogla miza o problematiki plačnega sistema v Sloveniji.

V okviru Projekta, ki ga delno financira EU iz Evropskega socialnega sklada in delno KSS PERGAM, bo v sredo, 20. aprila 2011 ob 19. uri v Mestnem muzeju Ljubljana, Gosposka ulica 15, organizirana OKROGLA MIZA O PROBLEMATIKI PLAčNEGA SISTEMA V SLOVENIJI. Analizo plačnega sistema bo predstavil avtor študije mag. Velimir Bole ob sodelovanju predstavnikov socialnih partnerjev, vodila pa jo bo novinarka Dnevnika.

Tema je aktualna in zanimiva, zato pričakujemo tudi vašo udeležbo. Ker pa moramo za udeležence dvigniti brezplačne vstopnice, prosim, da nam DO PONEDELJKA, 18. aprila 2011, sporočite, ali se želite tega dogodka udeležiti.

Spodaj je pripeto tudi VABILO, iz katerega je razvidna vsebina in glavni poudarki okrogle mize, ki jo bo oglaševal tudi Dnevnik.

Pričakujemo, da se boste vsaj tisti, ki niste predaleč od Ljubljane, okrogle mize udeležili in nam to pravočasno sporočili.