Bazeni in wellness storitve

Rezultat iskanja slik za thermana laško

THERMANA LAŠKO

Ugodnosti članom KSS PERGAM v hotelu Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško

THERMANA LAŠKO nudi članom sindikatov Pergam in njihovim družinskim članom, ki pridejo na dan koriščenja s članom, naslednje ugodnosti pri koriščenju storitev v hotelu ZDRAVILIŠČE LAŠKO in hotelu THERMANA PARK LAŠKO

INDIVIDUALNI NAKUP STORITEV ZA ČLANE SINDIKATA IN NJIHOVE DRUŽINSKE ČLANE:

• 15 % popust za bazen in bazen + savna
  • 10 % popust za wellness storitve in fizioterapevtske storitve

Popust ne velja za večerne akcijske ponudbe in ne velja ob vikendih, praznikih in vseh šolskih počitnicah!

Ponudba velja do 31. 12. 2021.

Popusti veljajo na dan koriščenja storitve, se ne seštevajo z ostalimi popusti ponudnika in ne veljajo za nakup darilnih kuponov.

Popust lahko člani uveljavljate ob predložitvi članske izkaznice sindikata in Modre kartice Thermana Cluba.

V Thermana Club se lahko včlanite ob prvem prihodu in koriščenju ugodnosti ali preko Thermaninih spletnih strani. Članstvo je brezplačno.

Več informacij v letaku: KSS Pergam_letak ugodnosti v Thermani Lasko_2020-2021

Med pestro ponudbo storitev družbe Thermana lahko izbirate tudi aktualne sezonske programe bivanja, redne programe dobrega počutja, zdraviliške programe Thermane Laško ter široko paleto sodobnih in medicinskih wellness programov, ki temeljijo na blagodejnosti laške termalne vode, ki je znana kot naravni zdravilni dejavnik. Za več informacij obiščite spletno stran www.thermana.si.

Prepričani smo, da bo s ponujenimi ugodnostmi članom Pergama svet Thermane ne zgolj prijeten, sproščujoč in zdrav, temveč tudi dostopnejši.

TERME TOPOLŠICA

V TERMAH TOPOLŠICA nudijo članom sindikatov KSS PERGAM kar 15 % popust pri vstopu v bazene in savne v hotelu VESNA ter 10 % popust za vstop v svet savn v Wellness centru ZALA

Vsi člani Konfederacije sindikatov Slovenije PERGAM lahko koristijo ugodnosti v TERMAH TOPOLŠICA, in sicer nudijo 15 % popust pri vstopu v bazene in savne v hotelu Vesna glede na veljavne cene bazenskih storitev in vstop v svet savn v Wellness centru Zala, kjer priznajo 10 % popust na veljavne cene.

Popusti veljajo na cene po uradnem ceniku. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za storitve, ki so že v akciji. V kolikor se cena po veljavnemu ceniku spremeni, se korelira tudi znižana cena glede na pripadajoč popust.

Člani sindikata se na recepciji Term Topolšica izkažejo z veljavno člansko izkaznico. V kolikor posameznik še nima izdelane članske izkaznice, lahko na njegovo pisno zahtevo sindikat izda potrdilo o članstvu.

Več o TERMAH TOPOLŠICA si lahko ogledate na povezavi: http://www.terme-topolsica.si/

RIMSKE TERME

Za vse člane sindikata Pergam so v RIMSKIH TERMAH pripravili posebno ugodnost

RIMSKE TERME so s svojo bogato zgodovino in čudovito okolico popoln prostor za malo drugačna srečanja, sredi neokrnjene narave, kar bo dalo vašemu druženju prav poseben čar. Za vse člane sindikata Pergam so v Rimskih Termah pripravili posebno ugodnost.

WELLNESS CENTER AMALIJA

• 10 % popust na masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu)
  • 30 % popust na vstop v Deželo savn Varinia (4 –urne ali celodnevne vstopnice//od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)
  • 30 % popust na redno ceno kopalne karte (4 –urne ali celodnevne vstopnice// od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)

MEDICINSKI CENTER VALETUDA

• 10 % popust na zdravstvene storitve iz rednega cenika
  • Paket CARPE DIEM – IZKORISTI DAN (Cena paketa = 28,00 €)

Paket zajema: vodene skupinske terapevtske vaje v rehabilitacijskem bazenu, 2 terapiji po izboru (biserna kopel / dve fango oblogi / parafinoterapija / terapevtska masaža 20 min). Ob nakupu paketa podarimo 2-urno kopanje v bazenskem kompleksu wellness centra Amalija.

NAMESTITEV

• 50,00 € na osebo na noč v dvoposteljni sobi od ponedeljka do petka (minimalna doba bivanja je tri noči) v Hotelu Zdraviliški dvor**** s polpenzionom, neomejenim kopanjem, ogledom muzeja, brezplačno uporabo kopalnega plašča in copat, prostim vstopom v fitness center in meritvami (krvni tlak, tehtanje in izračun indeksa telesne teže), 10€ na noč doplačilo za klasično enoposteljno sobo
  • 15 % popusta na pakete namestitev v Rimskih termah in zdravstvene pakete namestitve

Ugodnosti veljajo za člane KSS PERGAM. Popusti na storitve se priznajo s predložitvijo članske izkaznice na hotelski recepciji, na wellness recepciji Wellness centra Amalija ali na recepciji medicinskega centra Valetuda.

Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Terme Resort d.o.o.

Več o ponudbi Rimskih Term si lahko preberete na spletni stani www.rimske-terme.si.

Informacije in rezervacije:

info@rimske-terme.si, T: +386 3 574 20 00

TERME RESORT d.o.o. | Toplice 10, SI-3272 Rimske Toplice | T: +386 3 574 20 00 | F: +386 3 574 20 89 | E: info@rimske-terme.si | www.rimske-terme.si

ŠPORTNI OBJEKTI MARIBOR – KOPALIŠČE PRISTAN

REKREACIJA NA ŠPORTNIH OBJEKTIH MARIBOR – ZA ČLANE KSS PERGAM 20% POPUST PRI KORIŠČENJU BAZENA IN SAVNE V KOPALIŠČU PRISTAN

Cene veljajo za člane SINDIKATOV PERGAM ob predložitvi članske izkaznice na blagajni. Vse navedene cene so s popusti, ki jih nudijo sindikatom in veljajo do spremembe cenikov.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete g. Roberta Hergo na tel. 041 262 – 300 ali  pišete na e-mail: robert.herga@somb.si.