Bazeni in wellness storitve

Rezultat iskanja slik za thermana laško

THERMANA LAŠKO

Člani KSS PERGAM lahko uveljavljajo popuste za storitve v ZDRAVILIŠČU LAŠKO in WELLNESS PARKU LAŠKO

THERMANA LAŠKO nudi članom sindikata Pergam ter njihovim družinskim članom naslednje ugodnosti pri koriščenju storitev v hotelu ZDRAVILIŠČE LAŠKO in hotelu THERMANA PARK LAŠKO

INDIVIDUALNI NAKUP STORITEV ZA ČLANE SINDIKATA IN NJIHOVE DRUŽINSKE ČLANE:

• 15 % popust za bazen in kombinacijo bazen + savna (izključene so večerne akcijske ponudbe)
  • 10 % popust za wellness storitve in fizioterapevtske storitve

Popusti ne veljajo ob vikendih ter v času praznikov in vseh šolskih počitnic!

Ponudba velja za leti 2018 in 2019.

Člani sindikata Pergam ob prvem prihodu v Thermano predložite veljavni osebni dokument in člansko izkaznico Pergama, na podlagi katere pridobite kartico Thermana cluba. Brezplačna včlanitev v Thermana club je pogoj za koriščenje ugodnosti. V okviru Thermana cluba lahko izbirate med Modro ali Zlato kartico. Modra kartica Thermana club je brezplačna, Zlato kartico Thermana club pa lahko pridobite z letno članarino. Imetnikom katerekoli kartice se na ta način nudi še dodatne posebne ugodnosti za ostale storitve Thermane Laško.

Popusti, ki veljajo s članstvom v Thermana clubu z Modro ali Zlato kartico se izključujejo s tistimi popusti, ki jih želi član sindikata Pergam koristiti, kadar se izkaže tudi s Pergamovo člansko izkaznico. V tem primeru zbira samo bonitetne točke. Z izbrano člansko kartico Thermana cluba pa lahko uveljavljate članski popust iz Thermana cluba za vse ostale storitve Thermane Laško.

Člani sindikata PERGAM (in njihovi družinski člani) lahko koristijo popust na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta, članske izkaznice Pergama in izbrane kartice Thermana cluba. Popust velja na dan koriščenja storitve in se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi Thermana Laško.

Med pestro ponudbo storitev družbe Thermana lahko izbirate tudi aktualne sezonske programe bivanja, redne programe dobrega počutja, zdraviliške programe Thermane Laško ter široko paleto sodobnih in medicinskih wellness programov, ki temeljijo na blagodejnosti laške termalne vode, ki je znana kot naravni zdravilni dejavnik. Za več informacij obiščite spletno stran www.thermana.si.

Prepričani smo, da bo s ponujenimi ugodnostmi članom Pergama svet Thermane ne zgolj prijeten, sproščujoč in zdrav, temveč tudi dostopnejši.

TERME TOPOLŠICA

V TERMAH TOPOLŠICA nudijo članom sindikatov KSS PERGAM kar 15 % popust pri vstopu v bazene in savne v hotelu VESNA ter 10 % popust za vstop v svet savn v Wellness centru ZALA

Vsi člani Konfederacije sindikatov Slovenije PERGAM lahko koristijo ugodnosti v TERMAH TOPOLŠICA, in sicer nudijo 15 % popust pri vstopu v bazene in savne v hotelu Vesna glede na veljavne cene bazenskih storitev in vstop v svet savn v Wellness centru Zala, kjer priznajo 10 % popust na veljavne cene.

Popusti veljajo na cene po uradnem ceniku. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za storitve, ki so že v akciji. V kolikor se cena po veljavnemu ceniku spremeni, se korelira tudi znižana cena glede na pripadajoč popust.

Člani sindikata se na recepciji Term Topolšica izkažejo z veljavno člansko izkaznico. V kolikor posameznik še nima izdelane članske izkaznice, lahko na njegovo pisno zahtevo sindikat izda potrdilo o članstvu.

Več o TERMAH TOPOLŠICA si lahko ogledate na povezavi: http://www.terme-topolsica.si/

RIMSKE TERME novo!

Za vse člane sindikata Pergam so v RIMSKIH TERMAH pripravili posebno ugodnost

RIMSKE TERME so s svojo bogato zgodovino in čudovito okolico popoln prostor za malo drugačna srečanja, sredi neokrnjene narave, kar bo dalo vašemu druženju prav poseben čar. Za vse člane sindikata Pergam so v Rimskih Termah pripravili posebno ugodnost.

TERMIN UGODNOSTI, ki jih lahko koristite v Rimskih Toplicah: od 10.01. 2018 do 10. 01. 2019 !

WELLNESS CENTER AMALIJA

• 10 % popust na masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu)
  • 30 % popust na vstop v Deželo savn Varinia (4 –urne ali celodnevne vstopnice//od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)
  • 30 % popust na redno ceno kopalne karte (4 –urne ali celodnevne vstopnice// od ponedeljka-petka, vikendi in prazniki so izključeni)

MEDICINSKI CENTER VALETUDA

• 10 % popust na zdravstvene storitve iz rednega cenika
  • Paket CARPE DIEM – IZKORISTI DAN (Cena paketa = 28,00 €)

Paket zajema: vodene skupinske terapevtske vaje v rehabilitacijskem bazenu, 2 terapiji po izboru (biserna kopel / dve fango oblogi / parafinoterapija / terapevtska masaža 20 min). Ob nakupu paketa podarimo 2-urno kopanje v bazenskem kompleksu wellness centra Amalija.

NAMESTITEV

• 50,00 € na osebo na noč v dvoposteljni sobi od ponedeljka do petka (minimalna doba bivanja je tri noči) v Hotelu Zdraviliški dvor**** s polpenzionom, neomejenim kopanjem, ogledom muzeja, brezplačno uporabo kopalnega plašča in copat, prostim vstopom v fitness center in meritvami (krvni tlak, tehtanje in izračun indeksa telesne teže), 10€ na noč doplačilo za klasično enoposteljno sobo
  • 15 % popusta na pakete namestitev v Rimskih termah in zdravstvene pakete namestitve

Ugodnosti veljajo za člane KSS PERGAM. Popusti na storitve se priznajo s predložitvijo članske izkaznice na hotelski recepciji, na wellness recepciji Wellness centra Amalija ali na recepciji medicinskega centra Valetuda.

Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Terme Resort d.o.o.

Več o ponudbi Rimskih Term si lahko preberete na spletni stani www.rimske-terme.si.

Informacije in rezervacije:

info@rimske-terme.si, T: +386 3 574 20 00

TERME RESORT d.o.o. | Toplice 10, SI-3272 Rimske Toplice | T: +386 3 574 20 00 | F: +386 3 574 20 89 | E: info@rimske-terme.si | www.rimske-terme.si