Za Pergamovce ugodnejši izdelki brez glutena

Vsi člani KSS PERGAM imajo 10 % popusta za nakup živil in izdelkov brez glutena ter živil in izdelkov, ki po naravi ne vsebujejo glutena, iz konvencionalne ali ekološke proizvodnje.

Spletna trgovina www.brezglutena.si

Spletna trgovina www.brezglutena.si podjetja VERDURE D.O.O. ponuja vsem članom SINDIKATA PERGAM

– 10 % popusta za nakup živil in izdelkov brez glutena ter živil in izdelkov, ki po naravi ne vsebujejo glutena, iz konvencionalne ali ekološke proizvodnje!

VERDURE je trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo brezglutenskih izdelkov, v tem trenutku izključno po spletu. V njihovi spletni trgovini www.brezglutena.si, ponujajo tako prehranske (tudi hrano za dojenčke), kot tudi kozmetične izdelke, vegansko, presno, super hrano in izdelke za domačo lekarno. Njihova ponudba trenutno obsega več kot 250 izdelkov, od katerih je več kot 80 % izdelkov iz ekološke proizvodnje, ponudba pa se seveda povečuje v želji ponuditi čim kvalitetnejši in kar se da pester asortima. Kot omenjeno so vsi njihovi izdelki brez glutena, ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, mnogo jih ne vsebuje laktoze, nekateri so primerni za diabetike, vsa kozmetika je iz ekološke proizvodnje, presna, brez kemikalij, parabenov, sulfatov, dodanih dišav, primerna tudi za vegane.

Vsi PERGAMOVCI boste ugodnosti 10 % popusta pridobili z vpisom št. članske izkaznice ob prvi registraciji v njihovo spletno trgovino. Na spletni strani pa bo tudi posebej izpostavljeno, kako lahko to ugodnost pridobite.

Za kakršnakoli vprašanja vam je na voljo gospa Elica Stoilova na tel. št.: +386 59 057 800 ali gsm št.: +386 41 214 809 ali na e-naslovu: eli@verdure.si

Verdure d. o. o., Salendrova ulica 4, 1000, Ljubljana,  http://www.verdure.si