Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

Bazeni & wellness storitve: 1. THERMANA LAŠKO

Člani KSS PERGAM lahko uveljavljajo popuste za storitve v ZDRAVILIŠČU LAŠKO in WELLNESS PARKU LAŠKO

THERMANA LAŠKO nudi članom sindikata Pergam ter njihovim družinskim članom naslednje ugodnosti pri koriščenju storitev v hotelu ZDRAVILIŠČE LAŠKO in hotelu THERMANA PARK LAŠKO

INDIVIDUALNI NAKUP STORITEV ZA ČLANE SINDIKATA IN NJIHOVE DRUŽINSKE ČLANE:

• 20 % popust za bazen in kombinacijo bazen + savna (izključene so večerne akcijske ponudbe)
  • 10 % popust za wellness storitve in zdravstvene storitve

NAKUP STORITEV ZA PRAVNE OSEBE - SINDIKATE V OKVIRU KSS PERGAM:

• 10 % popust za wellness storitve in zdravstvene storitve
  • 20 % popust na oglaševanje v Thermani Laško (oglaševanje v časopisu, na LCD televizorjih po hotelih, na zunanjem led zaslonu, na jumbo panojih, namestitev promocijskega materiala, plakatiranje)

Člani sindikata Pergam ob prvem prihodu v Thermano predložite veljavni osebni dokument in člansko izkaznico Pergama, na podlagi katere pridobite kartico Thermana cluba. Brezplačna včlanitev v Thermana club je pogoj za koriščenje ugodnosti. V okviru Thermana cluba lahko izbirate med Modro ali Zlato kartico. Modra kartica Thermana club je brezplačna, Zlato kartico Thermana club pa lahko pridobite z letno članarino. Imetnikom katerekoli kartice se na ta način nudi še dodatne posebne ugodnosti za ostale storitve Thermane Laško.

Popusti, ki veljajo s članstvom v Thermana clubu z Modro ali Zlato kartico se izključujejo s tistimi popusti, ki jih želi član sindikata Pergam koristiti, kadar se izkaže tudi s Pergamovo člansko izkaznico. V tem primeru zbira samo bonitetne točke. Z izbrano člansko kartico Thermana cluba pa lahko uveljavljate članski popust iz Thermana cluba za vse ostale storitve Thermane Laško.

Člani sindikata PERGAM (in njihovi družinski člani) lahko koristijo popust na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta, članske izkaznice Pergama in izbrane kartice Thermana cluba. Popust velja na dan koriščenja storitve in se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi Thermana Laško.

Med pestro ponudbo storitev družbe Thermana lahko izbirate tudi aktualne sezonske programe bivanja, redne programe dobrega počutja, zdraviliške programe Thermane Laško ter široko paleto sodobnih in medicinskih wellness programov, ki temeljijo na blagodejnosti laške termalne vode, ki je znana kot naravni zdravilni dejavnik. Za več informacij obiščite spletno stran www.thermana.si.

Prepričani smo, da bo s ponujenimi ugodnostmi članom Pergama svet Thermane ne zgolj prijeten, sproščujoč in zdrav, temveč tudi dostopnejši.