Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

4. TERME SNOVIK

S Pergamovo kartico do ugodnosti v Termah Snovik - člani KSS PERGAM lahko na podlagi članske izkaznice uveljavljajo popuste za kopanje in nastanitve v prijaznih Termah SNOVIK

Člani sindikata PERGAM imajo ob predložitvi članske izkaznice:

• 10 % popust na vse redne karte za kopanje v EKO TERMAH SNOVIK

in

• 10 % popust na redne cene nastanitve za člane sindikata PERGAM in njihove ožje družinske člane (partner in otroci)

Navedene ugodnosti veljajo za vse člane KSS PERGAM ob predložitvi članske izkaznice Pergam in za tiste člane, katerih sindikati so vključeni v KSS PERGAM, a imajo njihovi člani svoje članske izkaznice, kot na primer: FLORENCE, SIFARM, SEVALCI, SINDIKAT CESTNEGA GOSPODARSTVA, SINDIKAT KC, SINDIKAT SOCIALNEGA ZAVAROVANJA, SINCE 07, SINDIKAT PROMETNIH PILOTOV, SINDIKAT VETERINARJEV ter VISOKOŠOLSKI SINDIKAT SLOVENIJE.

EKO svet termalnih užitkov v Termah SNOVIK v neokrnjeni naravi v Tuhinjski dolini ponuja možnosti kopanja v zaprtem in odprtem bazenskem kompleksu v posebni termalni vodi, ki nikoli ne zamrzne in pomaga pri različnih težavah; je odlična za pitje in kopanje in priznana kot naravno zdravilno sredstvo.

Klub zdravja v Termah SNOVIK pripomore k zdravemu življenju z gibanjem, zdravo prehrano, duhovnim razvojem in dobrim počutjem. Na voljo so različne vrste masaž, različne možnosti aktivnega preživljanja počitnic od urejene pohodniške poti, kolesarjenja, nordijske hoje, tekaških poti, odbojke na travi, badmintona in pozimi drsanja. Za otroke je organizirano dnevno varstvo, animacije na bazenu in v naravi, plavalni tečaji in rojstnodnevne zabave.

Terme SNOVIK slovijo tudi po dobri in zdravi hrani. V sodelovanju s turističnim društvom pripravljajo prireditve skozi vse leto in organizirajo prodajo domačih izdelkov, ki jih tudi sami uporabljajo pri pripravi jedi.

Apartmajsko naselje 4*, imenovano “Hiške na robu gozda” nad bazenom, nudijo prijetno bivanje z razgledom na zeleno dolino in okoliške planine. Možen je najem apartmajev ali sob, cene za vse storitve so konkurenčne.

Vse dodatne informacije lahko interesenti dobite neposredno na recepciji Term Snovik na tel. št.: 01/83-44-100 ter na elektronskem naslovu info@terme-snovik.si , ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletni strani: www.terme-snovik.si.

Prepričani smo, da bo ponujena možnost dobrodošla za naše člane, morda se bodo nekateri odločili celo za preživljanje dopustniških dni v prijetnih tuhinjskih termah.

Terme Snovik