Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

Ostale storitve: 1. MINICITY LJUBLJANA

Popust za člane KSS PERGAM v malem mestu MINICITY v BTC Ljubljana

Ker najbrž tudi vam ob hitrem tempu neredko zmanjka kvalitetnega časa in idej, kam z otroki, kje lahko vaši malčki preživijo uro ali dve, kadar je treba podaljšati delovni dan ali odhiteti po opravkih, vam iz malega mesta želijo predstaviti kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana. To je mesto za otroke s pravimi, a pomanjšanimi hišami, v vsaki se lahko otroci preizkusijo v različnih poklicih s pravimi in delujočimi rekviziti, po programih, skladnih s slovenskim učnim kurikulumom, ki ga izvajajo izkušeni animatorji. V njihovem mestu so predstavljene tudi dejavnosti, ki jih pokriva Konfederacija Pergam, zato bodo vsebine še posebej zanimive za vaše malčke. Minicity Ljubljana je torej malo mesto za otroke, v katerem prvič stopijo v čevlje odraslih, skozi igro spoznavajo različne poklice in si nabirajo uporabnih vsakdanjih znanj.

Ravno zato so v kreativnem otroškem mestu za Pergamovce pripravili posebno ponudbo:

• 10 % popust na ceno vseh storitev (vstopnina, praznovanje rojstnega dneva, varstvo, letne prenosne vstopnice, družinska karta in darilni boni) po rednem ceniku Minicity Ljubljana.

NOVOST

V Minciityju Ljubljana so v mesecu septembru odprli tudi nekaj novih hišk, in sicer lahko otroci zdaj spoznajo različne poklice tudi v enotah:

• Cvetličarna
  • Lino soba
  • Turistična agencija
  • Tovarna energije

Ugodnosti lahko uveljavljate s predložitvijo članske izkaznice oz. dokazila o plačilu članstva v sindikatu Pergam. V kolikor posameznik še nima izdelane članske izkaznice, lahko na njegovo pisno zahtevo sindikat izda potrdilo o članstvu.

Za več informacij pokličite na telefon 041-804-732 ali pišite na mail info@minicity.si. Vabljeni pa tudi na ogled njihove domače strani www.minicity.si ali Facebook profila Minicity Ljubljana.

minicity