Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

2. GOSTILNA PANORAMA

Gostilna Panorama na Šaredu nad Izolo nudi vsem ČLANOM SINDIKATOV JAVNEGA SEKTORJA kar 15 % popust pri plačilu za gostinske storitve!

• GOSTILNA PANORAMA na Šaredu 28/D nad Izolo ponuja posebno ugodnost, s katero imajo vsi člani sindikatov javnega sektorja v RS pri gotovinskem plačilu za gostinske storitve za hrano in pijačo kar 15 % popust.

Člani se ob plačilu izkazujejo z veljavno člansko izkaznico oz. potrdilom sindikata.

V mirni vasici Šared nad Izolo vas pričakuje rustikalna gostilna Panorama s starinskim lesenim dekorjem, kamnitimi zidovi, osrednjim kaminom in čudovitim razgledom nad istrskim zaledjem. Nudijo kulinarične užitke s ponudbo lokalnih zakladov, dnevno pripravljenih toplih malic, domačo kuhinjo, pestro izbiro jedi pod peko, odojka na žaru ter jagenjčka po naročilu. Domač ambient, dobra postrežba, prijazno osebje ter odlična lokacija s teraso ustvarijo sproščeno vzdušje tako za zaključene družbe, kot tudi druženje v dvoje.

Gostilna s čudovitim panoramskim razgledom, ki se nahaja na vrhu griča, v vasi Šared vas vabi, da jih obiščete in uživate v njihovih izvrstnih specialitetah mediteranske kuhinje in specialitetah z žara. Ponujajo vam ribe, školjke, škampe, domače njoke, testenine s šparglji, testenine s tartufi, sezonsko zelenjavo, sladice, domač refošk ter Primorska vina kleti Vina Koper. Razveseljujejo pa vas tudi z njihovo posebno ponudbo: - vsako sredo, petek, soboto in nedeljo vam nudijo sveže pečenega odojka, ob sobotah pa peko jagenjčka. Sprejemajo tudi rezervacije za zaključene družbe; sprejmejo do 40 oseb, v letnem vrtu pa do 60 oseb.

Več informacij na http://www.moja-dejavnost.si/ugodne-malice-in-koslia/ugodna-peka-odojka-izola-sared—gostilna-panorama ali pri kontaktni osebi Željko Stančič:

T: +386 5 642 00 55
M: +386 41 744 221