Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVAShow my name in the online users list

Forgot your password?

Avto-servisne storitve: 1. AUTOCOMMERCE

V AUTOCOMMERCU so pripravili ekskluzivno ponudbo letnih pnevmatik, rezervnih delov in storitev za člane sindikatov KSS PERGAM


Prihaja pomlad, z njo pa obdobje, ko bo potrebno zamenjati zimske pnevmatike z letnimi. Z veseljem vas obveščamo, da so v Autocommerce d.o.o. za člane Pergama povečali popuste pri nakupu letnih pnevmatik proizvajalca CONTINENTAL, GOODYEAR, DUNLOP, FULDA in SAVA na 30 % !

Tudi letošnjo pomlad kot vsako leto nudijo ugodne popuste pri nakupu rezervnih delov, maziv in storitev v njihovem hitrem servisu in avtopralnici.

Člani KSS PERGAM lahko v AUTOCOMMERCE d.o.o. koristijo ugodnosti, ki zajemajo izjemno ponudbo letnih pnevmatik, rezervnih delov in storitev, in sicer

ZA LETNE PNEVMATIKE:

  • 30 % popust na letne pnevmatike CONTINENTAL, GOODYEAR, DUNLOP, FULDA in SAVA

ZA OPREMO IN STORITVE:

  • 10 % popust na vse storitve (premontaža, centriranje, hramba pnevmatik)
  • ob nakupu ali menjavi pnevmatik vam podarijo BREZPLAČNO PRANJE VOZILA v storitvenem centru Ljubljana
  • možnost obročnega odplačevanja s kreditnimi karticami Mastercard in Visa
  • do 35 % popust na rezervne dele in maziva
  • spletno naročanje na menjavo na www.autocommerce.si
  • 10 % popust na kolekcijo Mercedes-Benz v spletni trgovini https://e-trgovina.autocommerce.si
  • možnost dostave pnevmatik na vaš naslov


Oglejte si priloženo OBVESTILO, kjer lahko najdete vse podrobnejše informacije. Novost obvestila je tudi v tem, da se člani prek njega z enim klikom lahko direktno povežete z njihovo spletno stranjo ter si sami izberete želene pnevmatike ali pa kar direktno opravite spletni nakup.

Z vnosom kode, ki je navedena na obvestilu, se vam bo ob zaključku nakupa avtomatsko obračunal dodatni popust, ki je odobren za člane sindikatov Pergam.


Ugodnosti veljajo ob predložitvi članske izkaznice KSS Pergam ali potrdila o članstvu ali ob vpisu kode. Akcijska ponudba velja do preklica.

Poskrbijo za vse blagovne znamke vozil!

Storitveni centri Autocommerce, d.o.o., se nahajajo na Baragovi 10 v Ljubljani; na Ptujski cesti 132 v Mariboru; na Vojkovem nabrežju 32 v Kopru ter na Ipavčevi ulici 21 v Celju.

Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani http://www.autocommerce.si.