Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVA

Show my name in the online users list

Forgot your password?

2. ADDIKO BANK

ADDIKO BANK d.d. nudi članom sindikata PERGAM enostavne in hitre bančne storitve

Prihranite do 48 EUR z Addiko posebno ponudbo:

Srebrni Addiko Paket 6 mesecev brez mesečnega nadomestila!

Koriščenje ugodnosti je možno ob predložitvi letaka, ki je naložen v priponki. Do ugodnosti so upravičeni člani na letaku navedene sindikalne konfederacije. Koriščenje ugodnosti pomeni, da se stranki za obdobje 6 mesecev od sklenitve paketa bančnih storitev, ne obračuna mesečnega nadomestila za vodenje Srebrnega paketa (8 EUR/mesec).

Hkrati vas vabijo, da preverite ponudbo hitrih in enostavnih gotovinskih kreditov, ki jih lahko sklenete v katerikoli Addiko poslovalnici, nekatere pa tudi enostavno preko spleta, kar iz domačega naslanjača. Več na povezavi: https://www.addiko.si/obcani/krediti/gotovinski-krediti/

Za dodatne informacije ali morebitne predhodne najave na svetovalni razgovor pokličite, ali se osebno oglasite pri njihovih bančnih svetovalcih v Addiko poslovalnicah, vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro ter 13. in 16.30 uro.

Kontaktna oseba: mag. Romana Jelen; tel. +386 (0)1 58 04 250; gsm +386 (0)51 394 576; e-mail romana.jelen@addiko.com.

Prepričani smo, da je izbrana ponudba za člane Pergama tista, ki vam bo prinesla še ugodnejše bančno poslovanje z dodano vrednostjo.

Addiko Bank

Kjer je 2+2=4