Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVAShow my name in the online users list

Forgot your password?

6. SAVA TURIZEM - AQUAPASS

SAVA TURIZEM D.D. sindikatom v Konfederaciji PERGAM ponuja ob naročilu večje količine kopalnih kart AQUAPASS vse do 40 % popusta!

Glede na to, da tudi neformalno druženje in gibanje predstavlja pomemben delež pri uspešnem delovanju vsakršne organizacije, so se v Sava Turizmu d.d. odločili, da ponudijo posebno ugodno ponudbo kopanja na različnih destinacijah Sava Turizma d.d. za člane sindikatov.

Kopalna karta AQUAPASS predstavlja enotno kopalno karto za vstop v enega od 6 kopališč in vodnih parkov: Sava Hoteli Bled, Terme 3000 Moravske Toplice, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci, Terme Banovci in Terme Lendava.

Z mislijo na pestra vodna doživetja so pripravili enotno karto za vodne parke Sava Hotels & Resorts. Od Gorenjske do Pomurja vas pričakuje 15.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin ter izobilje privlačnih možnosti za zabavo in sprostitev.

Vsaka destinacija vsebuje drugačno ponudbo z vstopnico Aquapass. Aquapass vstopnica na posameznih destinacijah v ceno vključuje:

  • TERME PTUJ: Celodnevno kopanje + savna + fitnes za 1 osebo v Termalnem parku ALI celodnevno kopanje v kopališču Vespasianus za 1 osebo
  • TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE: Celodnevno kopanje + savna v bazenskem kompleksu Terme 3000 za 1 osebo
  • ZDRAVILIŠČE RADENCI: Celodnevno kopanje + 1x vstop v savno za 1 osebo
  • TERME BANOVCI: Celodnevno kopanje za 2 osebi
  • TERME LENDAVA: Celodnevno kopanje + fitnes za 2 osebi
  • SAVA HOTELI BLED: 3 urno kopanje v Wellnessu Živa za 2 osebi

Otroška Aquapass karta vsebuje naslednjo ponudbo:

  • Kopanje + presenečenje za 1 (2 v Termah Banovci) osebo


Veljavnost Aquapass kart je 1 leto od dneva nakupa, karte so prenosljive.

Redna cena Aquapass vstopnic: 18,00 € za odraslega in 10,00 € za otroke.

Ob naročilu večje količine vam upoštevajo popuste vse do 40 % !

Popusti se razlikujejo glede na količino naročenih kopalnih kart. Za vse dodatne informacije glede lestvice količinskih popustov ali za naročilo vam je na razpolago g. DEJAN HORVAT na mobilni številki 041-512-898 ali elektronskem naslovu dejan.horvat@terme3000.si .

V kolikor bi bili Pergamovi sindikati zainteresirani za nakup, se lahko naročila različnih sindikatov tudi združijo in se na ta način izkoristi možnost še večjega količinskega popusta.

AQUAPASS - 1 kopalna karta, 6 destinacij, Obilo vodnih doživetij