Pozdravljeni, obiskovalec  PRIJAVAShow my name in the online users list

Forgot your password?

Mednarodne sindikalne organizacije

KSS PERGAM je včlanjena v UNI – Global Union, Mednarodno sindikalno mrežo, ki ima svoj sedež v Nyonu v Švici.
Union Network International je mednarodna sindikalna mreža za storitvene in poklicne dejavnosti. Zastopa 20 milijonov članov iz 900 nacionalnih sindikalnih zvez in konfederacij po celem svetu.

http://www.uniglobalunion.org/regions/uni-europa/news

KSS PERGAM je članica UNI – Europa, Evropske sindikalne mreže, s sedežem v Bruslju.

UNI – Europa je evropska sindikalna mreža, ki ima včlanjenih 320 sindikalnih organizacij in predstavlja 7 milijonov delavcev iz 50 različnih držav.

Združuje nacionalne sindikalne konfederacije za storitvene in poklicne dejavnosti, kot so: trgovina; poštne storitve in logistika; informacijska in komunikacijska tehnologija; finančne storitve; dejavnost agencij za začasno delo; socialno zavarovanje; storitve upravljanja z nepremičninami; čiščenje in varovanje; grafična dejavnost; mediji, razvedrilo in umetnost; dejavnost turizma; frizerstvo in kozmetična nega; igre na srečo; športne dejavnosti.

http://www.uniglobalunion.org/sectors/graphical-packaging/news

KSS PERGAM je članica UNI–Europa Graphical & Packaging, evropske sindikalne mreže za grafično dejavnost.

UNI–Europa Graphical & Packaging je zelo aktivna na področjih, ki zadevajo kolektivna pogajanja; multinacionalna podjetja in evropske svete delavcev; poklicno usposabljanje; socialni dialog; ter varnost in zdravje pri delu – kar so tudi prioritetne naloge v njenem programu dela. Za omenjena področja UNI-EG redno organizira izobraževalne seminarje za svoje članice in konference, na katerih članice sprejemajo različne smernice in izmenjujejo koristne informacije.

http://www.industriall-europe.eu/index.asp

IndustriAll evropska zveza sindikatov predstavlja 7.1 milliona delavcev iz 191 nacionalnih sindikalnih organizacij v verigi dobaviteljev v iz proizvodnih dejavnosti rudarstva in energetike. Sindikalno organiziran je tako za modre, kakor za bele ovratnike.