Diners Club

Spoštovani,

današnji nepredvidljivi časi prinašajo različne izzive. A v prihodnost zremo z optimizmom. Pomembno je, da imamo ob sebi zanesljivega partnerja, ki nam lajša skrbi. Veseli nas, da vam lahko predstavimo kartico Diners Club, namenjeno posameznikom, ki želijo ohraniti nadzor nad svojo porabo ne glede na to, kaj se dogaja po svetu. Kartica Diners Club omogoča tudi obročne nakupe, zato si z njo lahko privoščite več. Majhna zaloga osnovnih življenjskih potrebščin je namreč vedno dobrodošla, da vam ni treba vsak dan v trgovino. Poleg tega lahko s kartico kupujete prek spleta, kar je izjemno priročno. Nakup namreč opravite iz domačega naslanjača, brez gneče in čakanja v vrstah, naročene predmete pa prejmete v nekaj dneh.

Morda niste vedeli:

kartica Diners Club omogoča, da imate dva med seboj neodvisna limita:
– limit za enkratna odložena plačila in
– limit za nakupe na obroke.
Ko poplačate del limita, se vam takoj sprostijo sredstva za nove nakupe, kar pomeni, da nikoli ne boste brez denarja. Ugotovili boste, da je določanje limitov zelo prilagodljivo, s čimer se kartica povsem prilagodi vašemu življenjskemu slogu.
Kartica Diners Club vam V Sloveniji omogoča obročno plačilo na največ 36 obrokov, v tujini pa na največ 12 obrokov. Poleg neposrednega plačevanja s kartico vam omogočamo še dvig gotovine na bankomatu. Najboljše pri vsem pa je, da lahko kartico Diners Club pridobite brez menjave vaše banke. Vaše stanje lahko spremljate vsak trenutek preko ON-LINE storitev, ki so za člane Diners Cluba brezplačne.

Vse, ki boste prvič pristopili k članstvu v Diners Club, bomo nagradili z enoletno brezplačno* članarino in vam podarili 3000 nagradnih točk dobrodošlice, s katerimi lahko koristite ugodnosti iz Nagradnega programa.

Nagradne točke pridobivate s potrošnjo: za vsak porabljen evro s kartico Diners Club, vam pripišemo dve nagradni točki.

Nadejate pa se lahko še mnogih drugih ugodnosti na prodajnih mestih.

V kolikor želite več informacij o kartici Diners Club, izpolnite kratek obrazec prek spleta s klikom na gumb, lahko nas pokličite na 01 5617 800 ali nam pišete na prijavnica@erstecard.si.

Ostanite zdravi!
Erste Card

NAROČITE SVOJO KARTICO

*Brezplačna članarina velja za nove člane ob prvi včlanitvi