VABILO na problemsko konferenco z okroglo mizo Sindikata FLORENCE

Sindikat medicinskih sester FLORENCE organizira problemsko konferenco z okroglo mizo “Kdo je medicinska sestra danes in kdo bo leta 2016”, ki se bo odvijala v torek, 2. junija 2015 ob 16.00 uri v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons… SINDIKAT MEDICINSKIH SESTER FLORENCE – PERGAM organizira in vabi

v torek, 2. junija 2015 ob 16.00 uri v Krpanovi dvorani hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4

na problemsko konferenco z okroglo mizo “Kdo je medicinska sestra danes in kdo bo leta 2016”

Na konferenci bodo s kratkimi prispevki sodelovali:

• ga. Vesna Rugelj, dipl. m.s., podpredsednica FLORENCE – Sindikata medicinskih sester PERGAM
  • ga. Alma Basokaite, pravna svetovalka v enoti za prosti pretok zaposlenih pri Evropski komisiji, generalnem direktoratu za notranji trg, industrijo, podjetništvo ter mala in srednja podjetja
  • ga. Marija Špelič, dipl. m. s., podpredsednica Strokovnega združenja izvajalcev zdravstvene in babiške nege Slovenije

Prispevkom bo sledila okrogla miza in razprava z gosti o njihovem pogledu na stanje in potrebne spremembe na področju zdravstvene nege, v kateri bodo sodelovali:

• mag. Irena Kirar Fazarinc, dr.med., Generalna direktorica Direktorata za zdravstveno varstvo pri Ministrstvu za zdravje RS
  • izr. prof. dr. Brigita Skela Savič, dekanja Fakultete za zdravstvo Jesenice
  • ga. Marija Verbič, ravnateljica Srednje zdravstvene šole Ljubljana
  • g. Klemen Šuligoj, dipl. zdrav., FLORENCE – Sindikat medicinskih sester PERGAM

Vabljeni vsi, ki želite sodelovati na konferenci in prispevati k razpravi o obstoječem stanju in potrebnih spremembah na področju zdravstvene nege!