Popusti za člane Pergama v THERMANI LAŠKO

člani KSS PERGAM lahko uveljavljajo popuste za storitve v ZDRAVILIŠčU LAŠKO in WELLNESS PARKU LAŠKO.

 

 

 

Termalni Center Wellness Park Laško

 

 

THERMANA LAŠKO nudi članom sindikata Pergam, njihovim družinskim članom ter prijateljem naslednje ugodnosti pri koriščenju storitev v ZDRAVILIŠčU LAŠKO in WELLNESS PARKU LAŠKO:

  • 20 % popust za bazen, savno in kombinacijo teh storitev

in

  • 10 % popust za wellness storitve in zdravstvene storitve
  • ?"?

Pogoj za koriščenje ugodnosti je včlanitev v Thermana club, zato mora vsak član sindikata Pergam ob prvem prihodu v Thermano predložiti veljavno člansko izkaznico Pergama in izpolniti prijavnico o včlanitvi v Thermana club. V okviru Thermana cluba lahko izbirate med Modro ali Zlato kartico. Modra kartica Thermana club je brezplačna, Zlato kartico Thermana club pa lahko pridobite z letno članarino. Imetnikom katerekoli kartice se na ta način nudi še dodatne posebne ugodnosti za ostale storitve Thermane Laško.

Popusti, ki veljajo s članstvom v Thermana clubu z Modro ali Zlato kartico se izključujejo s tistimi popusti, ki jih želi član sindikata Pergam koristiti, kadar se izkaže tudi s Pergamovo člansko izkaznico. V tem primeru zbira samo bonitetne točke. Z izbrano člansko kartico pa lahko uveljavljate članski popust iz Thermana cluba za vse ostale storitve Thermane Laško.

člani sindikata PERGAM, njihovi družinski člani ter prijatelji lahko koristijo popust na podlagi predložitve veljavne članske izkaznice Pergama, osebnega dokumenta in izbrane kartice Thermana cluba. Popust velja na dan koriščenja storitve in se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi Thermana Laško.

 

Med pestro ponudbo storitev družbe Thermana lahko izbirate tudi aktualne sezonske programe bivanja, redne programe dobrega počutja, zdraviliške programe Thermane Laško ter široko paleto sodobnih in medicinskih wellness programov, ki temeljijo na blagodejnosti laške termalne vode, ki je znana kot naravni zdravilni dejavnik. Za več informacij obiščite spletno stran www.thermana.si.

 

Prepričani smo, da bo s ponujenimi ugodnostmi članom Pergama svet Thermane ne zgolj prijeten, sproščujoč in zdrav, temveč tudi dostopnejši.

 

Vodstvo KSS PERGAM